Rijlessen

Het behalen van je rijbewijs B (auto)
Pakket vanaf € 1.580,-

Bij auto- en motorrijschool Jos Musters uit Etten-Leur leren instructeurs Jos en Jaye je autorijden in je eigen tempo. Na een eventuele proefles of na een aantal rijlessen kunnen we je vertellen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en wat de kosten daarvan zijn. Je kunt het geadviseerde pakket in je eigen tempo afwerken. Wil je 1 of 2 keer per week lessen of toch een versnelde opleiding? Als je je op tijd bij ons aanmeldt en voor jezelf een goede planning maakt is het allemaal mogelijk. Wanneer je een spoedcursus volgt moet je wel zo snel mogelijk je theoriecertificaat behalen. Je mag met de rijlessen beginnen als je 16,5 jaar bent en op examen vanaf 17 jaar. Als je slaagt voor je 18de moet je onder begeleiding van een toezichthouder rijden. Meer informatie vind je op de site van 2toDrive. Wilt u meer informatie over onze rijlessen of een afspraak maken voor een gratis kennismakingsles, neem dan contact met ons op.

Het behalen van het rijbewijs A (motor)
Motorpakket € 1069,-

Wij geven motorrijlessen in de zwaarste categorie. Dit kan als je 21 jaar of ouder bent. Voor het behalen van je motorrijbewijs moet je 2 keer een praktijkexamen en 1 keer een theorie examen afleggen. Voor je theorie verzorgen wij de leermiddelen en eventueel theorieles. Je kunt gelijktijdig beginnen met motorrijlessen en je voorbereiden op het eerste praktijkexamen AVB. Op dit examen laat je zien dat je de motor beheerst. Wij leren je 12 oefeningen aan. Op het examen krijg je hier 7 oefeningen van, waarvan er 5 voldoende moeten worden afgerond. Na het behalen van je AVB examen ga je verder voor je AVD examen. Dit is een verkeersdeelneming waarin je in iets meer dan een half uur moet laten zien dat je op een veilige en vlotte manier aan het verkeer kunt deelnemen. Voor het afleggen van het AVD examen moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat.

Theorielessen

Het is belangrijk dat je tijdens de praktijklessen ook je theorie gaat leren. Wij bieden theorielessen aan in kleine groepen of op afspraak (individueel).
Rijschool Jos Musters uit Etten-Leur adviseert de leerlingen gebruik te maken van theorielessen om de kans van slagen voor het theorie-certificaat zo groot mogelijk te maken. Er wordt in kleine groepen of individueel lesgegeven zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden. Wanneer je opgaat voor je tussentijdse toets of praktijkexamen dien je in het bezit te zijn van een theorie-certificaat. Deze is 1,5 jaar geldig.
rijlessen

Wilt u meer informatie over theorielessen,

neem contact met ons op.